Info voor je klanten

Ben je op zoek naar hapklare info over bio of interessante nieuwtjes voor jouw klanten? BioForum helpt jou met de communicatie naar jouw klanten. 

WEBSITES

 

www.biomijnnatuur.be 
Deze website brengt informatie op maat van de bioconsument. Bio Mijn natuur wil informeren en inspireren. Consumenten vinden via de zoekmodule alle bedrijven met bio in hun buurt.

 

Lekker bio 
Bio leeft op Facebook! Meer dan 11.000 fans krijgen regelmatig nieuws over bio te zien op hun Facebook-wall en delen die met hun vrienden. Zo helpen ze mee onze boodschap verspreiden. 

Vijf redenen om bio te kiezen
Deze vijf redenen vormen de spil van onze communicatie naar consumenten. Ze tonen op een toegankelijke en herkenbare manier de meerwaarde van bio.

 

PUBLICATIES VOOR CONSUMENTEN
Wil je communicatiemateriaal voor je personeel of klanten? BioForum Vlaanderen maakte handige publicaties. De meeste kan je gratis bestellen. Vraag een of meerdere exemplaren aan bij BioForum Vlaanderen. (Verzendtijd maximum twee weken. Voor buitenland rekenen we verzendingskosten aan, binnenland is gratis.)

Image

5 redenen om bio te kiezen (gratis boekje)
Deze gratis folder vertelt je klanten waarom bio een goede keuze is. Deze brochure is bedoeld als eerste kennismaking met bio. Digitaal is dit een boekje, in afgedrukte versie is het een vouwfolder. 

Online lezen
bestellen

5 redenen om bio te kiezen (gratis reeks van 6 affiches)
Licht je klanten in over de vijf redenen om bio te kiezen met deze reeks van 6 affiches.

Bestellen 

Het echte werk, boeren vertellen zelf hoe agro-ecologische landbouw werkt
Deze brochure laat je klanten kennismaken met zeven Vlaamse boeren, twee boeren uit het Zuiden, een Nederlandse professor en een ecotuinier, die elk op hun eigen manier agro-ecologie omarmen. Deze publicatie is bedoeld voor publiek dat al enigszins vertrouwd is met duurzame landbouw.

bestellen
download

Postkaartjes 'I Love Bio'
Postkaartjes 'I Love Bio', die als reclame voor Bio Mijn Natuur fungeren. 

Bestellen

Biostickers (gratis)
Geef je klanten deze ludieke stickers, met boodschappen als 'brooddoos vol bio', 'I love bio' 'ik rem voor bio' 'lekkere biohap', enzovoort.

bestellen

Speelkaarten 
Organiseer je een evenement en wil je deze speelkaarten uitdelen aan je klanten? Laat het ons weten! 

bestellen

Receptkaarten
Winkeliers kunnen met deze handige receptkaarten hun klanten snel makkelijke recepten aanreiken.  

maart 2014 Rabarber in de oven met mascarpone en gember (pdf
mei 2014 Slaatje met asperges en rucola (pdf
november 2014  Verrassende ovenschotel met witloof (pdf)
lente 2015 Stamppot met gepocheerd ei (pdf) - Affiche (pdf
zomer 2015 Aardbeiengranita (pdf)Affiche (pdf)
Herfst 2015 Aardappel in de schil (pdf) - Affiche (pdf) 
Winter 2015 Supereenvoudige kaassoufflé (pdf)
Lente 2016  Chili sin carne (pdf) - Affiche (pdf)
Zomer 2016 Yoghurtlolly's met bessen (pdf)
Herfst 2016 Preirösti met slaatje (pdf) 
 

 

VLAM

VLAM is het promotiecentrum voor landbouwproducten van de Vlaamse Overheid. Binnen VLAM werkt de ‘sectorgroep bio’ campagnes uit op maat van de biosector. Sinds 2015 voert VLAM campagne onder de slogan 'Bio, je kan er niet meer omheen'. De campagne voert aan dat biovoeding overal te vinden is, geschikt is voor elk moment van de dag en een heel breed assortiment kent. De campagne kent twee golven per jaar en bestaat uit radiospots, affiches en advertenties..

 Alle bio-ondernemers betalen voor deze campagnes jaarlijks een bijdrage aan VLAM. VLAM voorziet meestal ook info- en promotiemateriaal in campagnestijl.