Home

Foutmelding

Notice: Undefined index: und in bfvl_block_view() (regel 118 van /home/bioforumvlaanderen/public_html/sites/all/modules/custom/bfvl/bfvl.module).
11 januari 2021

Er is een stijgende vraag naar biologische melk en biologische zuivelproducten. Daarom is Biomilk.be op zoek naar omschakelaars. Dat vertelt secretaris Maarten Cerpentier aan Landbouwleven.

22 december 2020

2020 was een zwaar jaar voor beurzen. Een heel aantal beurzen werden uitgesteld naar dit jaar, in de hoop dat er vanaf 2021 weer wat meer mogelijk is. Andere organisatoren kiezen het zekere voor het onzekere en stellen een nieuwe editie nog een jaar uit of gaan voor een online event.

17 december 2020

De Green Deal streeft naar 25 procent bio-areaal in Europa tegen 2030. Vlaams Parlementslid Arnout Coel (N-VA) vroeg aan Landbouwminister Hilde Crevits (CD&V) of Vlaanderen ook een streefcijfer voor bio zal vastleggen. Het antwoord luidt ‘nee’, maar er wordt wel stevig geïnvesteerd in de sector.

14 december 2020

Al 50 nummers lang brengt Bio Actief jou al het nieuws uit de biosector. We bezorgen de postbodes nog meer werk, want deze week valt het nieuwste nummer in de bus.