Doe mee

BioForum Vlaanderen, dat zijn niet alleen de personeelsleden, maar ook jij! Er zijn verschillende manieren waarop jij de biosector kan vooruithelpen! 

1. Geef je advies
BioForum Vlaanderen vertegenwoordigt in Vlaanderen zo'n 1000 bio-ondernemers en verdedigt hun belangen in verschillende adviesraden en overlegcomités. We hechten daarbij veel belang aan de stemmen uit de sector. Als lid van BioForum vergroot je het draagvlak van de organisatie en bepaal je mee onze standpunten. Zo kan je bijvoorbeeld via de stuurgroepen je inbreng geven. 

 

Deel jouw mening of advies over thema's die jou aanbelangen met onze Beleidsmedewerker. Meer info hierover vind je hier

2. Zet je bedrijf in de kijker
BioForum Vlaanderen biedt verschillende mogelijkheden om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Organiseer je een open dag, workshop, lezing ...? Wij maken het bekend via onze agenda en onze publicaties. Daarnaast kan je bij BioForum ook promotiemateriaal bestellen. Wil je adverteren op onze website en zo maandelijks heel wat mensen uit de sector bereiken? Ga dan snel hier kijken! 

3. Doe mee aan onze campagnes
Sinds 2016 organiseert BioForum Vlaanderen meerdere keren per jaar een campagneweek om het grote publiek te sensibiliseren voor biologische landbouw en voeding. Organiseer een activiteit tijdens deze campagnes en toon hoe we in de biosector te werk gaan. Meer info vind je hier. 

4. Deel je kennis
Je kan als bioboer nooit genoeg weten. Tijdens de Biobedrijfsnetwerken brengen we collega's, onderzoekers en bedrijfsadviseurs samen om al die kennis en ervaring met elkaar te delen. We gaan op bezoek bij een bedrijf en leren op een heel praktische manier dingen van elkaar. Meer info over de Biobedrijfsnetwerken vind je hier.  

foto: Lisa Develtere