Bio Actief 48 is uit!

29 juni 2020

Het nieuwste nummer van Bio Actief werd gemaakt in volle coronacrisis, maar dat weerhield er ons niet van om een editie samen te stellen vol relevante berichten voor de biosector.

Met de hulp van online chattools en/of mondmaskers slaagden we erin om ook dit keer weer drie bio-ondernemers in beeld te brengen: Kristof Moyaert teelt in de buurt van Poperinge vollegrondskruiden, Pa'Lais maakt zijn eigen veganistisch broodbeleg en Biovita vertelt hoe ze van één klein winkeltje groeiden tot drie vestigingen. Je vindt een uitgebreide versie van de portretten hier. 

Daarnaast vertelt kersvers voorzitter Alexander Claeys over zijn ambities en laten we IFOAM-directeur Louise Luttikholt aan het woord over de toekomst van de biosector. En in hoeverre de biosector bijdraagt tot het vermijden van virussen? Daarover schreef Myriam Dumortier een artikel. 

Dat, en nog veel meer vind je in het nieuwste nummer van Bio Actief. Dat zou deze week in de bus moeten vallen. Kan je niet wachten? Je kan het ook al online lezen en wel hier.