Nieuw ledenvoordeel: korting Moonen Packaging

12 maart 2012

Moonen Packaging, leverancier van diverse verpakkingen, is met BioForum overeengekomen om een korting te voorzien van 7% voor BioForumleden.

BioForum streeft naar een optimale ondersteuning van de biosector, en haar leden in het bijzonder. Naast de algemene werking willen we onze leden ook financiële voordelen aanbieden waar mogelijk. Adverteren of materiaal bestellen was voor hen al goedkoper.

Daar komt nu een nieuw ledenvoordeel bij:

Moonen Packaging, leverancier van diverse verpakkingen, is met BioForum overeengekomen om een korting te voorzien van 7% voor BioForumleden.

Moonen Packaging is een verpakkingsleverancier met een breed assortiment. De laatste jaren hebben zij een gamma ontwikkeld waarbij hernieuwbare grondstoffen gebruikt worden voor verpakkingen en disposables, i.p.v. fossiele grondstoffen zoals aardolie waar traditioneel plastic van gemaakt wordt. Al deze producten zijn composteerbaar volgens de Europese normen. 

Praktisch:

Het voordeel geldt vanaf 1 april 2012. De korting wordt direct verrekend op de factuur, gelieve 'BioForum' te vermelden in het vak opmerking om in aanmerking te komen voor de korting. BioForum bezorgt Moonen de nodige gegevens i.v.m. lidmaatschap.

De korting geldt voor alle producten en wordt verrekend op basis van de prijzen vermeld op de site.  Deze zijn terug te vinden (en eventueel ook te bestellen) op de webshop www.moonendirect.eu.

Meer specifieke informatie over de producten van hernieuwbare grondstoffen is te vinden op www.moonennatural.com.

BioForum hoopt met dit aanbod tegemoet te komen aan de noden van haar leden.

Lid worden van BioForum Vlaanderen, daar zijn vijf goede redenen voor!

Meer nieuws