Nieuwe Belgische biovakbeurs BioXpo in september

2 april 2015

BioForum Vlaanderen en Nutrimedes organiseren op 27 en 28 september 2015 BioXpo, een nieuwe Belgische biovakbeurs.

BioForum Vlaanderen heeft de kans gekregen om dit jaar toch een vakbeurs voor de biosector te organiseren. We grijpen die kans graag met beide handen en hopen je dus in september te mogen begroeten op onze beurs BioXpo in Brussel. BioXpo vindt plaats op hetzelfde moment en in dezelfde hal als Vitasana, de vakbeurs voor gezond leven. Bezoekers krijgen zo twee voor de prijs van één: met één ticket zijn beide beurzen te bezoeken. Deze beslissing heeft wel als gevolg dat de vakbeurs Expo4Bio definitief afgevoerd wordt en niet zal plaatsvinden in 2016.

We zijn ervan overtuigd dat we met dit nieuwe beursconcept nauwer aansluiten bij de wensen en noden van de hele biosector. Vitasana en BioXpo vinden in dezelfde hal plaats, maar zullen als twee onafhankelijke beurzen opereren. Bij BioXpo ligt de focus exclusief op biologisch gecertificeerde producten. .

Nutrimedes, die de praktische organisatie van BioXpo op zich neemt, zal zeer binnenkort contact opnemen met mogelijke standhouders. Leden van BioForum kunnen ook nu rekenen op een korting als standhouder. 

We rekenen op jou om van BioXpo een groot succes te maken!

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Martine Van Schoorisse T 03 286 92 69.