Inspiratiedag: biologische productie, iets voor mij?

donderdag, november 14, 2019 - 09:30 tot 16:00
Sector: 
producent

In 2019 gaat ‘Bio-cluster Pajottenland’ van start. Dit project wil lokaal inzetten op het stimuleren van omschakeling naar biologische productie. Omschakeling in functie van de marktvraag én in synergie met de reeds aanwezige biologische telers.

Tijdens onze inspiratiedag bekijken we of bio een interessante toekomstpiste is voor jouw bedrijf. In de voormiddag lichten de consulenten van Bio zoekt Boer de basisprincipes toe. We laten ook enkele bioboeren uit de regio aan het woord: waarom kozen zij voor bio? In de namiddag staat BioForum stil bij de structuur en evoluties van verschillende
biosectoren. Enkele performante bedrijven uit handel en verwerking lichten hun visie toe. Of je nu concreet nadenkt over omschakeling of eerder eens wilt meeluisteren uit nieuwsgierigheid: van harte welkom!

Meer informatie vind je in de uitnodiging

Locatie: 

Het Koetshuis
Kristus Koninglaan
Roosdaal

Organisator: 

Deze activiteit is een organisatie binnen het project ‘Bio-clusters’, gezamenlijke initiatieven van Bioforum Vlaanderen, Boerenbond en Algemeen Boerensyndicaat met de financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Contactgegevens: 

Contacteer Sander Van Haver via (0470) 26 66 60 of sander.van.haver@biozoektboer.be