Bio2Bio

dinsdag, augustus 25, 2020 - 17:30 tot 22:00
Sector: 
foodservices
producent
verkooppunt
verwerker

Op 25 augustus 2020 vindt de volgende editie Bio2Bio plaats, hét netwerkevent voor de biologische sector. Maak kennis met andere actoren uit de sector, producenten, verwerkers, winkeliers, aankopers, onderzoekers, … Je kan ook deelnemen aan onze speeddates. Zo kan je snel contacten ontmoeten die voor jou interessant zijn.

Planning:
- 17u30: Onthaal
- 18u00: Spreker: Louise Luttikholt (Directeur IFOAM Organics International)
- 19u00: Speeddates (die zich hier voor ingeschreven hebben)
- 22u00 Einde

Locatie: Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent. (https://www.foodiesarena.be), op enkele minuten wandelen van NMBS-station Gent-Sint-Pieters. Bereikbaarheid: met de trams 1, 2 en 4 geraak je er gemakkelijk. Openbaar parkeren is mogelijk maar eerder beperkt.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht via het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot en met 18 augustus 2020. Omdat het aantal personen beperkt is, vragen we je tijdig uit te schrijven indien belet. Uitschrijven kan door een mailtje te sturen naar sofie.vandewijngaarden@bioforum.be.

CORONA-MAATREGELEN
Omwille van de coronamaatregelen is het aantal inschrijvingen beperkt tot 80 personen. Schrijven er meer mensen in, dan werken we met een wachtlijst. Voor de rest nemen we de nodige maatregelen om het event veilig te laten verlopen. Dat betekent: de nodige afstand houden en/of mondmasker dragen, mogelijkheid om handen te wassen en te ontsmetten, en bediening van eten en drinken.

Locatie: 

Foodies Arena, Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent. 

Organisator: 

BioForum