Alle medewerkers
Afbeelding
marijke

Marijke Van Ranst

Adviseur verkooppunten en foodservices

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Als adviseur voor verkooppunten en foodservices ben ik het aanspreekpunt voor iedereen die bio verkoopt rechtstreeks aan de eindklant: de zelfstandige winkelier, winkelketens, boeren of verwerkers met rechtstreekse verkoop, supermarkten, webwinkels, cateraars, grootkeukens enzovoort.

Je kan bij mij terecht met je vragen rond wettelijke verplichtingen bij de verkoop van bio of wanneer je op zoek bent naar leveranciers en specifieke producten. Ik zorg er ook graag mee voor dat jouw potentiële klanten de weg naar jou vinden, via biopunten.be, acties, promomateriaal, .. 

Daarnaast ben ik ook betrokken bij de ketenwerking van BioForum rond fruit- en sierteelt. 
 

Nog iets dat we moeten weten over jou?

Bio heb ik met de paplepel binnengekregen, zowel van mijn vader die als hobbytuinier de bioprincipes toepaste en me veel heeft bijgebracht over de natuur; als van mijn moeder die me meenam naar biowinkels en die ogen deed fronsen bij mijn klasgenoten wanneer ze boekweitpannenkoeken bakte op mijn verjaardagsfeestje. 

Je kan me in mijn tuin al eens tegen komen op blote voeten tussen het hoge gras en dan durf ik al eens uitweiden over de bloemetjes en de bijtjes…