Ook BioForum neemt deel aan online Biokennisweek

16 december 2021

In plaats van een fysieke Biobeurs kiest Bionext dit jaar noodgedwongen opnieuw voor een volledig online programma. Ook BioForum zal aanwezig zijn op de Biokennisweek. 

Afbeelding
Bionext

Normaal hadden Vlaamse en Nederlandse bio-ondernemers begin januari kunnen afzakken naar het Nederlandse Den Bosch voor de Biobeurs. Door de slechte coronacijfers gaat dat helaas niet door. Wel komt er net als vorig jaar een online Biokennisweek. Die vindt plaats van 10 tot en met 13 januari. Tijdens die dagen kan je een van de vele webinars volgen die de organisator gepland heeft. Voor het volledige programma bezoek je best de website

Webinars van BioForum

Ook enkele BioForum-medewerkers zullen tijdens deze Biokennisweek een webinar organiseren. 

Op maandag 10 januari vertelt Laura Van Vooren meer over het project ALTBIOLEG, dat op zoek gaat naar alternatieve ontwormingsmiddelen voor biologisch pluimvee. 

Op dinsdag 11 januari stelt Marijke van Ranst de vernieuwde Biobedrijvengids voor. Deze online databank verzamelt de gegevens van alle Vlaamse biobedrijven en heeft heel uitgebreide zoekmogelijkheden. 

Paul Verbeke ten slotte neemt deel aan het webinar rond robuuste aardappelen. Na Nederland en België denken ook andere landen na over een convenant om robuuste, biologische aardappelen te produceren en te vermarkten.