Word nu lid van BioForum en krijg drie maanden gratis

22 september 2022

Nog geen lid van BioForum? Wie zich dit najaar aanmeldt, is meteen lid tot eind 2023. Je krijgt dus de resterende maanden van 2022 cadeau!

Afbeelding
Sophie Nuytten

Ben je bio-ondernemer, maar nog geen lid van BioForum? Als lid krijg je tal van voordelen: denk aan advies op maat en kortingen op studiedagen en evenementen. Maar jouw lidgeld zorgt er vooral voor dat wij ons volledig kunnen toeleggen op het verdedigen van jouw belangen. Wij zijn voor veel overheden en organisaties het aanspreekpunt als het gaat over biologische landbouw en voeding, en wij zijn tegelijkertijd de enige organisatie in Vlaanderen die 100 procent de belangen verdedigt van bio. 

Najaarsactie

Wie nu inschrijft, kan bovendien genieten van ONZE SPECIALE NAJAARSACTIE! Word nu lid voor 2023, en krijg er de laatste maanden van 2022 gratis bovenop.

Deze actie geldt ook voor pas gestarte biobedrijven. Ben je nog geen jaar bezig met bioproductie, dan kan je het eerste jaar gratis lid worden. Voor bioboeren geldt dat lidmaatschap gratis is tijdens de duur van de omschakelperiode.

Onze ledentarieven zijn gebaseerd op de bio-omzet van je bedrijf. Zo willen we onze ledenbijdragen schappelijk houden. Door een indexering zijn onze ledentarieven lichtjes gestegen. Tegelijkertijd hebben we ook de tariefschalen waarop we ons baseren geïndexeerd. Je vindt de tarieven hier.