Terug naar agenda
Share this event
Terug naar agenda

Bio2bio

29 augustus 2023
17:00 - 22:00 Merelbeke Bioboer, Foodservice, Verkooppunt, Voedingsbedrijf

 

Op dinsdag 29 augustus 2023 vindt de tweede editie Bio2Bio plaats, hét netwerkevent voor de biologische sector.

Neem deel en maak kennis met andere actoren uit de sector, producenten, verwerkers, winkeliers, aankopers, onderzoekers, …

We starten de avond met enkele inspirerende voorbeelden uit Nederland. Doorlopend zullen ook een aantal biobedrijven producten laten proeven en we zetten opnieuw maximaal in op matchmaking via conversation starter.

Dit alles in het unieke kader van De Wilde Brouwers met een hapje en een drankje.

Afbeelding
Bio2Bio

Agenda

 • 17u00: Ontvangst
 • 17u30: Welkomstwoord door Lieve Vercauteren en Alexander Claeys
 • 17u40: Getuigenis Bister
  Edith Gomes 

  Mosterdzaad werd in België al tientallen jaren niet meer geteeld. Samen met de landbouwers van Farm For Good, kon Bister in 2021 de eerste 100% Belgische bio mosterd realiseren. Edith Gomes, marketing & sales specialist, vertelt ons hoe dit proces verlopen is. 

 • 18u10: Getuigenis Nederlandse conservenfabrikant HAK
  Joachim Nieuwhoff

  In 2022 maakte conservenfabrikant HAK zijn ambitie bekend om in 2027 alle groenten en peulvruchten die in Nederland voor hen worden geteeld, om te schakelen naar bio. Joachim Nieuwhoff, Directeur Supply Chain, Inkoop en Landbouw bij HAK, vertelt ons hoe deze ambitie tot stand kwam en hoe deze toegepast zal worden.
   
 • 19u00 - 21u00: Matchmaking
  Ter voorbereiding op het event kan je reeds een profiel aanmaken op Conversation Starter. Enkele dagen voor het event maar ook tijdens het event zelf kan je dan afspraken met andere aanwezigen inplannen.
   

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

logo's sponsors

Is dit event gratis?

Ja! Dit event is volledig gratis voor alle professionelen in de biosector. Opgelet, bij niet opdagen wordt een kost van 25 euro aangerekend omwille van cateringkosten.