Wat kost lidmaatschap?

Onze ledentarieven zijn gebaseerd op de bio-omzet van je bedrijf. Zo willen we onze ledenbijdragen schappelijk houden. 

Afbeelding
mensen netwerken op netwerkevent
Anne Deknock

Onze tarieven zijn verdeeld in acht schalen, op basis van de bio-omzet van je bedrijf. Lidmaatschap wordt bepaald per ondernemingsnummer. Zitten er twee bedrijven op eenzelfde locatie, dan moeten die dus elk apart het lidmaatschap aanvragen.

Eerste jaar gratis lid

Voor nieuwe spelers in de biosector is het eerste jaar lidmaatschap gratis. Je moet je lidmaatschap wel aanvragen binnen het jaar nadat je een certificaat van je controleorganisatie hebt gekregen. Na één jaar onder controle wordt het bedrijf niet meer als nieuw beschouwd. 

Voor boeren geldt dat gratis lidmaatschap tijdens de hele omschakelperiode. Dit geldt vanaf de eerste aanmelding van een perceel en is dus beperkt tot 2 of 3 jaar.

Najaarsactie

In het najaar houden we altijd een speciale ledenactie. Word je lid in de laatste 3 maanden van het jaar, dan geldt je lidmaatschap tot het eind van het jaar daarop. Je krijgt dus 3 maanden gratis! 

Biogarantie

Om Biogarantie te mogen gebruiken, moet je lid worden van BioForum. Biogarantie-houders kopen voor hun bedrijf ook royalty's om Biogarantie te gebruiken. Let wel: Lid zijn van BioForum betekent niet automatisch dat je Biogarantie-houder bent.