Laat je stem horen en stap mee in de Klimaatmars van 10 oktober

05 oktober 2021

Laat jij je stem horen voor een ander, agro-ecologisch voedselsysteem dat onze planeet afkoelt en dat gezond eten voortbrengt voor ons allemaal? Stap mee met de organisaties van Voedsel Anders in de Klimaatmars van 10 oktober in Brussel! 

Afbeelding

We nodigen alle boeren, eters, tuiniers, burgers en activisten uit om ons te vervoegen op #Back to the Climate, de klimaatmars op zondag 10 oktober in Brussel. De boodschap is duidelijk: we eisen een landbouw- en voedselsysteem dat de aarde en het klimaat respecteert en dat diegenen die ons voedsel produceren eerlijk betaalt.

Loop mee met Voedsel Anders

Verschillende organisaties die zijn aangesloten bij Voedsel Anders, waaronder BioForum, Wervel, FIAN Belgium en de Landbouwbrigades, lopen samen in het blok voor agro-ecologie. Hiermee steunen we het initiatief van Boerenforum en hun Waalse zusterorganisaties voor agro-ecologische landbouw.

Zoek naar de vlaggen van o.a. de Landbouwbrigades, Voedsel Anders, FIAN, Boerenforum... Afspraak om 12.45 uur  aan het kruispunt van de Koning-Albert-II-laan en de Koolbranderstraat (rue des Charbonniers) (aan het einde van de esplanade voor het Noordstation). Meld je aan via Facebook. 

Alle praktische informatie op www.backtotheclimate.be
 
Denk eraan de gezondheidsmaatregelen te respecteren als je naar de mars gaat: de mondmaskerplicht blijft van kracht op betogingen in Brussel en in het openbaar vervoer. 

Back To The Climate