Nederlandse Biobeurs maakt opnieuw plaats voor online Biokennisweek

23 november 2021

Door de pandemie zal er ook dit jaar geen fysieke Biobeurs plaatsvinden. Net als vorig jaar wordt er gekozen voor een online Biokennisweek. 

Afbeelding
Bionext

Vanwege de onzekere situatie rondom corona heeft de organisatie besloten de Biobeurs en de veldbezoeken te laten vervallen en het online programma van de Biokennisweek uit te breiden. De online Biokennisweek vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2022. Tijdens deze week worden webinars via een online platform aangeboden. Met de online Biokennisweek verwacht de organisatie het succes van de 2021 editie ruim te kunnen overtreffen. 

Michaël Wilde, directeur van Bionext: “Het is ontzettend jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Maar het is mooi dat we net als dit jaar weer een prachtig en informatief online (studio)programma neer gaan zetten. Op deze manier laten we aan Nederland zien hoe wij er als optimistische, oplossingsgerichte en toekomstbestendige sector voor staan. We gaan er echt iets moois van maken!”

 

Wat kan je verwachten?

De Biokennisweek biedt meer dan 100 webinars aan waarin diverse thema’s uit de biologische sector aan bod komen. De Biokennisweek is interessant voor spelers uit de biologische keten en een breed publiek dat geïnteresseerd is in problematiek rondom klimaatverandering, watervervuiling, natuur inclusieve landbouw, regelgeving, bedrijfsovername en biodiversiteitsverlies. Biologisch kan een belangrijke rol spelen bij de oplossing van deze problemen. De webinars zijn live te volgen of kunnen op een later moment nog een rustig worden bekeken. Op de website www.biokennisweek.nl is het programma te vinden. De kaartverkoop gaat binnenkort van start.