Word nu lid van BioForum en profiteer van onze najaarsactie!

30 september 2021

Nog geen lid van BioForum? Wie zich dit najaar aanmeldt, is meteen lid tot eind 2022. Je krijgt dus de resterende maanden van 2021 cadeau!

Sophie Nuytten

Ben je bio-ondernemer, maar nog geen lid van BioForum ? Lid zijn van BioForum geeft recht op heel wat voordelen: zo geven wij je advies op maat en krijg je korting op onze studiedagen en evenementen. Jouw lidmaatschap zorgt er ten slotte voor dat wij nog harder voor jouw belangen kunnen opkomen. BioForum is de enige organisatie die 100 procent de belangen van bio verdedigt. 

Najaarsactie

Wie nu inschrijft, kan bovendien genieten van ONZE SPECIALE NAJAARSACTIE! Word nu lid voor 2022, en krijg er de laatste maanden van 2021 gratis bovenop.

Deze actie geldt ook voor pas gestarte biobedrijven. Ben je nog geen jaar bezig met bioproductie, dan kan je het eerste jaar gratis lid worden. Voor bioboeren geldt dat lidmaatschap gratis is tijdens de duur van de omschakelperiode.

Onze ledentarieven zijn gebaseerd op de bio-omzet van je bedrijf. Zo willen we onze ledenbijdragen schappelijk houden. Door een indexering zijn onze ledentarieven lichtjes gestegen. Je vindt de tarieven hier.