5 redenen om lid te worden

Word lid van BioForum en bouw zo mee aan een sterke biosector. We geven je hieronder vijf goede redenen waarom lidmaatschap loont. Overtuigd? Meld je hier aan voor lidmaatschap

Jij beslist mee

Wij hechten veel belang aan stemmen uit de sector. Als lid speel je mee een rol in de vorming van standpunten. Enkel als lid kan je ook zetelen in het Bestuur en bepaal je mee waar wij op moeten inzetten. 

Afbeelding
logo 5 redenen mee beslissen

In actie voor jouw belangen

BioForum is de enige organisatie die voluit voor de belangen van de biosector gaat. Als dé gesprekspartner voor overheid en middenveld als het over bio gaat zetelen we in meerdere belangrijke raden en adviseren we het beleid op Vlaams, Belgisch en Europees niveau. Hoe meer leden, hoe sterker onze boodschap.

Afbeelding
logo 5 redenen belangen

Persoonlijk advies

De biologische bedrijfsvoering vergt heel wat van een ondernemer: nieuwe technieken, nieuwe leveranciers, nieuwe afnemers en een wetgeving die voortdurend evolueert. De medewerkers van BioForum staan jou graag bij.​

Afbeelding
logo 5 redenen advies

Een sterkere stem voor de biosector

Via onze consumenten- en perswerking willen we ook consumenten helder informeren over bio. Ook jij profiteert daar van mee. We zetten jouw onderneming in de kijker en zorgen er via de Biopunten voor dat het grote publiek je weet te vinden. 

Afbeelding
logo 5 redenen voordelen

Versterk je netwerk

Een sterk netwerk is een kapitaal waard, zeker in de kleinere biosector. BioForum organiseert nuttige netwerkmomenten. Ons netwerk is ook het jouwe. Onze medewerkers staan je bij om je netwerk uit te breiden. Bij studiedagen krijgen leden korting. 

Afbeelding
logo 5 redenen netwerk