Terug naar agenda
Share this event
Terug naar agenda

Start2Bio

17 oktober 2024
14:00 - 15:30 Bioboer, Foodservice, Verkooppunt, Voedingsbedrijf

Onder de noemer Start2Bio organiseren we een aantal keren per jaar een digitaal event voor mensen die nieuw zijn in de biosector. 

Je bent nieuw in de biowereld en maakt nu deel uit van een groeiende en bloeiende sector. Maar als nieuwkomer is het soms zoeken: bij wie kan je terecht met welke vragen? Wie is wie in de biosector? Of wat betekent dat nu eigenlijk, een biobedrijf? 

Daarom heet BioForum, de Vlaamse sectororganisatie voor biolandbouw en -voeding, je graag persoonlijk welkom in onze sector met Start2Bio. Deze online events tonen je wegwijs in de biowereld en vinden meermaals plaats per jaar. Je vindt alle informatie op www.bioforum.be/start2bio

Onder de noemer Start2Bio organiseren we een aantal keren per jaar een digitaal event voor mensen die nieuw zijn in de biosector.  Dan wijzen we jou graag de weg naar alle nuttige online bronnen en tools. Je maakt ook kennis met enkele medewerkers van BioForum zodat je weet wie jouw aanspreekpunten zijn.

ons Start2Bio-event van 13 september vindt plaats van 15u-16u30. Je ontvangt enkele dagen op voorhand de nodige informatie over hoe je aan dit event kan deelnemen.